ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYORUZ

Buradasınız: Haberler - Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyoruz

53 görüntülenme - Tarih: 22.06.2018    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Barış Manço Parkında bulunan 15 Temmuz Ticaret Fuarı esnafını ziyaret eden Başkan Başsoy, belediye çalışmalarını hemşehrilerimize anlatarak onların istek ve önerilerini dinledi.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy; “Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Erzincan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde de çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek" dedi
Ziyaretlere Başkan Başsoy ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Ak Parti milletvekili adayları Süleyman Karaman ile Burhan Çakır da iştirak ettiler.