ERZİNCAN BELEDİYE PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediye Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

632 görüntülenme - Tarih: 29.05.2018    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel iftar yemeğinde bir araya gelen belediye personeli, güzel bir Ramazan akşamı geçirdi.

Erzincan Belediye personeli geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’ un ev sahipliğinde özel bir restoranda gerçekleştirildi.

Başkanımız Cemalettin Başsoy “Sizlerle birlikte 4,5 yıldır gece gündüz demeden çalışarak, şehrimize yaklaşık 300 Milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Bu özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güne kadar birçok projeyi hayata geçirdik ancak çalışmalarımız devam ediyor önümüzdeki aylarda 77 dönüm üzerine inşa edeceğimiz Binali Yıldırım Parkı, Esentepe ve Cumartesi Pazarı projelerinin açılışını gerçekleştireceğiz inşallah.

Belediye personelinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Ak Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Ak Parti Erzincan Milletvekili adayları Süleyman Karaman ile Burhan Çakır da katıldı.