BELEDİYE BAŞKANIMIZ CEMALETTİN BAŞSOY DÖNDÜ KAYAYI EVİNDE ZİYARET ETTİ

Buradasınız: Haberler - Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy Döndü Kayayı Evinde Ziyaret Etti

448 görüntülenme - Tarih: 13.03.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, ordumuzun Suriye de başlattığı Afrin harekatına destek vermek için yüzüğünü Hatay ‘ın Hassa kaymakamına gönderen Döndü Kaya’yı evinde ziyaret ederek Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy ziyaretinde yaptığı açıklamada “Teyzemizin emanetlerini Hassa kaymakamımız Yusuf Turan'a takdim ettik. Milletimiz geçmişte olduğu gibi günümüzde de ordusuna devletine ve bayrağına sahip çıkıyor. Rus Harbin'de cepheye koşan Nene Hatun'un torunlarına da işte bu yakışırdı. Rabbim Milletimizin bu ferasetini ve sadakatini daim eylesin.” dedi.

Döndü kaya ise, hasta olduğundan dolayı Afrin’e gidemediğini, bu yüzden de torunu vasıtasıyla yazdığı mektubu ve kendi emekleri ile aldığı altın yüzüğü Mehmetçiğe gönderdi. Altın yüzüğü ile askerlere bere, eldiven ile çorap alınmasını istedi ve her gece uyumayarak Mehmetçik için dualar ettiğini söyledi.