ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

490 görüntülenme - Tarih: 02.03.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Recep Yazıcıoğlu caddesinde bulunan esnaf hemşehrilerimizi ziyaret eden   Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, belediye çalışmaları ile projelerini hemşehrilerimize anlatarak onların istek ve önerilerini dinledi.

Esnaf hemşehrilerimiz, şehir genelinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’a teşekkür ettiler.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy ise “Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Erzincan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde de çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek" dedi.