BELEDİYE BAŞKANIMIZ CEMALETTİN BAŞSOY’DAN AFRİN GAZİSİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’dan Afrin Gazisine Ziyaret

473 görüntülenme - Tarih: 21.02.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de yürütülen 'Zeytin Dalı Harekâtı’nda yaralanan Komando Uzman Çavuş Selim Karabina’yı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yunus Emre Mahallesi Mahalle Muhtarı Abdülkadir Karabina’nın da eşlik ettiği ziyarette bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “Gazi olarak şehrimize dönen Selim Karabina, şu anda gayet sağlıklı, kendisine Allah'tan acil şifalar diliyorum. Şerefli ordumuz, 'Zeytin Dalı Harekâtı’nda büyük başarılara imza atarak, yüksek karakterini geçmişte olduğu gibi bu gün de tüm dünyaya ispatlıyor. Mehmetçiğimiz bu kış şartlarında olumsuz koşullarda; kanıyla canıyla mücadele ediyor. Terör örgütlerinin bertaraf edilmesi hususunda Zeytin Dalı Harekatını başlatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize, operasyonda görev yapan kahraman askerlerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.