BAŞARILI ŞOFÖRLER PLAKETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Buradasınız: Haberler - Başarılı Şoförler Plaketle Ödüllendirildi

798 görüntülenme - Tarih: 15.02.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy   Erzincan Kent içi Ulaşım Motorlu taşıyıcılar Kooperatifinde şoför olarak görev yapan, Ozan Koçak Yunus Doğan ve Serkan Kıranlıoğlun’a özverili çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

15 Şubat Perşembe günü başkanlık makamında gerçekleştirilen Plaket Törenine,  Zabıta Müdürümüz Erhan Albayrak,   Erzincan Kent içi Ulaşım Motorlu taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Albayrak Erzincan Belediyesi Ulaşım Sorumlumuz Mehmet Polat ve ödüle layık görülen şoförler Ozan Koçak, Yunus Doğan ile Serkan Kıranlıoğlu katıldı.

Daha sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “Otobüs şoförlerinin belediyenin halka en yakın temsilcileridir. Toplu ulaşımda çalışan tüm şoförlerin örnek davranışlar sergilemesi gerekiyor. Arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca bu uygulamayla hizmet kalitesinin daha da iyi noktaya taşınacağına inanıyorum.” Dedi.