DOĞU EKSPRESİ YOLCULARINI MEHTERLE KARŞILADIK

Buradasınız: Haberler - Doğu Ekspresi Yolcularını Mehterle Karşıladık

569 görüntülenme - Tarih: 09.02.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy Ankara’da’dan Kars’a giden Doğu Ekspresi yolcularını, Erzincan’da mehter takımı ile karşılayarak, yolculara tulum peyniri ikramında bulunuldu.

Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade eden yolcular  “Tren yolculuğu muhteşem, bir de üzerine Erzincan’da mehter sürprizi ile daha da mutlu olduk.  Bu jestinden dolayı Erzincan Belediyesine ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a teşekkür ederiz" dedi.

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy ise son zamanlarda Doğu Ekspresi'ne artan ilgiden dolayı Erzincan’da böyle bir karşılama yaparak, yolculara Erzincan Tulum Peyniri ikram ettik. Şehrimizin tanıtımı için güzel bir fırsat oldu, yolcularımızı kentimizden memnun göndermek bizleri de çok mutlu etti" dedi.