MAHALLE MECLİS TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Mahalle Meclis Toplantılarımız Devam Ediyor

295 görüntülenme - Tarih: 02.02.2018    YAZDIR

Çalışmalarını katılımcı belediyecilik anlayışıyla sürdüren Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy Güvenlik Ortaokulu toplantı salonunda Mimar Sinan Mahallesi sakinleriyle buluştu.

01 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’un yanı sıra Erzincan Belediyesi Başkan Yardımcılarımızı, birim müdürlerimiz ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Okul Müdürü Yardımcısı Bülent Şafakyıldızı ve Mahalle Muhtarı Hamza Alkan’ın konuşmalarının ardında bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy  “Yaklaşık dört yıldır yedi gün yirmi dört saat hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu güne kadar şehrimizde 300km içme suyu hattı değiştirmesi 20km kanalizasyon, 20km yağmur suyu hattı, 12km içme suyu ishale hattının değiştirilmesi, İtfaiye binasının yenilenmesi, Jeotermal kaplıcaların yenilenmesi, yeni bir kreşin inşası, 15 Park, 10 adet Muhtar Evi, Ekşisu mesire alanın yenilenmesi bütün bunların yanında asfalt kaldırım çalışmaları gibi birçok çalışma gerçekleştirdik. Bunları sizlerde yakinen görüyorsunuz. Belediyemizin sizlere vaat ettiği projelerin bedele 600 Milyon TL. Ancak şimdi sizlere 3 adet projeden bahsedeceğim bunlar mega projeler. Birincisi Aksu deresi projesi bu projeyle şehrimize saniyede 750 litre su gelecek, suyun fazlasını sulama suyu olarak kullanacağız. Şu anda kullandığımız suyun maliyeti 5 Milyon TL. artık bu parayı ödemeyeceğiz. Yarıca bu projeyle elektrik de üreteceğiz. İkinci projemiz tramvay projesi inşallah 2018 yılında temellerini atacağız. Üçüncü projemiz Cumartesi Pazarı projesi 2018 de temellerini atacağımız projenin 4 katlı olacak iki katı otopark olacak 3. Kat Pazar alanı dördüncü katı kafeterya olacak hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Mahalle sakinleri ise gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy ‘a teşekkür ettiler.