ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

466 görüntülenme - Tarih: 24.01.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Ordu Çarşısında bulunan esnafı ziyaret eden   Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, belediye çalışmaları ile projelerini hemşehrilerimize anlatarak onların istek ve önerilerini dinledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaf hemşehrilerimiz, özellikle Tramvay Projesinin ulaşım konusunda büyük kolaylık sağlayacağını belirttiler.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy ise “Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Erzincan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde de çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek" dedi.

Ziyaretlerde Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcılarımız Halit Mutlu ve Karabey Atıcı   eşlik etti.