BELEDİYE BAŞKANIMIZ'DAN BİNALİ YILDIRIM KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Belediye Başkanımız'dan Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Ziyaret

463 görüntülenme - Tarih: 23.01.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, Erzincan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

22 Ocak Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette öğretmen ve okulda kurs gören öğrencilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “ Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi yetişmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin alacakları iyi eğitimlerle yarınların Türkiye’si daha huzurlu, daha demokratik ve barış içerisinde olacaktır. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyefendindin ismini taşıyan bu okul bir proje okulu. Derslikleri, kütüphanesi, laboratuarları, akıllı tahtalarıyla çağın gereksinimleriyle donatılmış durumda. Öğrencilerimiz her şeyin enayisine layık. Bizler Erzincan Belediyesi olarak okullarımıza elimizden geldiğince destek veriyoruz. Bu güne kadar Erzincan da 18 okul bahçesinde çevre düzenleme çalışması gerçekleştirdik. Tek gayemiz çocuklarımızın daha sağlıklı şartlarda eğitim görmeleridir.” Dedi.