MARANGOZLAR SİTESİNDE ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Buradasınız: Haberler - Marangozlar Sitesinde Asfalt Kaplama Çalışmalarına Başlandı

405 görüntülenme - Tarih: 29.12.2017    YAZDIR

Belediyemiz, temel belediyecilik görevlerini gece gündüz demeden hızla sürdürüyor. Şehrimizin dört bir yanında yürüttüğü çalışmalarla kenti adeta açık şantiyeye çeviren Belediyemiz, son olarak eski sanayi bölgesinde marangozlar sitesinde asfalt çalışmalarına başladı.

29 Aralık Cuma günü yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “ Daha güzel ve daha huzurlu bir Erzincan için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında aralıksız hizmet veriyor. Fen işleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler eski sanayi bölgesi Marangozlar Sitesinde asfalt çalışmalarına başladı. İhtiyaca binaen gerçekleştirmeye başladığımız bu çalışmayla hemşehrilerimiz tozdan, pislikten kurtulmuş olacak.” Dedi.

Sanayi esnafı ise Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’a şehir genelinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Gerçekleştirilen incelemede Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcılarımız Halit Mutlu, Karabey Atıcı ve Erzincan Marangozlar Odası Başkanı Mehmet Yıldız eşlik etti.