BELEDİYE BAŞKANIMIZ CEMALETTİN BAŞSOY’DAN ÇUKURKUYU BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Buradasınız: Haberler - Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’dan Çukurkuyu Belediyesini Ziyaret Etti

348 görüntülenme - Tarih: 28.12.2017    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy Çukurkuyu Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

28 Ekim Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’ a Akyazı Belediye Başkanı Yasin Beydilli, Demirkent Belediye Başkanı Hakan Ördek, Kavakyolu Belediye Başkanı Fikret Keskin,Yalnızbağ Belediye Başkanı Zihni Süzen, Yaylabaş Belediye BaşkanıBelediye Başkanı Muhammer Oğuz, Yoğurtlu Belde  Belediye Başkanı Bülent Caman ve Erzincan Belediyesi Başkan yardımcılarımız eşlik etti.

Kısa süren ziyaretin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “ Belde belediye başkanlarımız ile şehrimizin geleceğine dair konuları ve aciliyet arz eden sorunları değerlendirdik. Gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarla Erzincan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz.