BELEDİYE BAŞKANIMIZ CEMALETTİN BAŞSOY BELEDİYE ÇALIŞMALARINI HEMŞEHRİLERİMİZLE PAYLAŞIYOR

Buradasınız: Haberler - Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy Belediye Çalışmalarını Hemşehrilerimizle Paylaşıyor

314 görüntülenme - Tarih: 25.12.2017    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy günlük Yoğun programlardan bulduğu her fırsatta hemşehrilerimizi ve Çarşı esnafını ziyaret ediyor.  25 Aralık Pazartesi günü Metinler Pasajı esnafını ziyaret eden Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy ,pasaj esnafının istek ve önerilerini dinledi.

Bulunduğu her ortamda Belediye çalışmalarını hemşehrilerimizle paylaşarak onların, düşünce ve önerileri dinleyen Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy " İnsan odaklı hizmet üreterek, hemşerilerimizin yaşamını kolaylaştıracak düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Erzincan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde de çalışmalarımız, ziyaretlerimiz ve hemşehrilerimizle sohbetlerimiz devam edecek." dedi.