ERZİNCAN ŞEHİR HASTANESİNİN TEMELLERİ ÖNÜMÜZDEKİ YIL ATILIYOR

Buradasınız: Haberler - Erzincan Şehir Hastanesinin Temelleri Önümüzdeki Yıl Atılıyor

761 görüntülenme - Tarih: 22.12.2017    YAZDIR

İlimizde yapılacak olan Şehir Hastahanesi için   için Ankara’ya seyahat eden Erzincan Belediye Başkanı Cemallettin Başsoy ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erkan Hirik, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürümüz Sayın Hüseyin İnceözü makamında ziyaret ederek 600 yataklı Devlet Hastanesi ve diğer sağlık yatırımları ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan  Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “Gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde eski Devlet Hastanesi’nin yerine yapılacak olan Şehir Hastahanesi’nin temellerinin önümüzdeki yıl atılacak ve en kısa sürede tamamlanacak. Bu yatırımın şehrimize kazandırılmasında Başta Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım beyefendi olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sn. Ahmet Demircan’a, Milletvekillerimiz Sn. Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.