MENGÜCELİ MAHALLESİNDE ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Mengüceli Mahallesinde Asfalt Kaplama Çalışmalarına Devam Ediyor

438 görüntülenme - Tarih: 21.12.2017    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, altyapı, asfalt, temizlik, yeşil alan çalışmaları başta olmak üzere temel belediyecilik görevlerini gece gündüz demeden hızla sürdürüyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesini fırsat bilen Erzincan Belediyesi, Mengüceli Mahallesinde asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Yürütülen çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı  Daha güzel ve daha huzurlu bir Erzincan için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında aralıksız hizmet veriyor. Cemalettin Başsoy “Mengüceli mahallesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının akabinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyoruz. İnşallah kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.