HASTAHANE ÇEVRESİNDE KALDIRIM İMALATI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Hastahane Çevresinde Kaldırım İmalatı Çalışmalarımız Devam Ediyor

401 görüntülenme - Tarih: 19.12.2017    YAZDIR

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesini fırsat bilen Belediyemiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını hızla sürdürüyor. Altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarını sürdüren Belediyemiz şimdide kış aylarında hemşehrilerimizin sıkıntılarını en aza indirgemek için Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi çevresinde kaldırım imalatı çalışması gerçekleştiriyor.

Yürütülen çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “ Daha güzel ve daha huzurlu bir Erzincan için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında aralıksız hizmet veriyor. Fen işleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Son olarak Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastahanesinde tedavi gören hastalarımız ve hasta yakınlarımızın kış aylarında zorluk yaşamamaları için hastane çevresinde kaldırım imalatı çalışması gerçekleştiriyoruz.Amacımız kış ayları gelmeden çalışmaları tamamlamak ve hemşehrilerimizin kış aylarından kaynaklı sıkıntılarını en aza indirmek. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.