MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI ERDEM’DEN ERZİNCAN BELEDİYESİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Erdem’den Erzincan Belediyesine Ziyaret

333 görüntülenme - Tarih: 26.10.2017    YAZDIR

Çeşitli temas ve açılışlarda bulunmak üzere ilimizi ziyaret eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’i havaalanında Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, kamu kurum müdürleri sivil toplum kuruluşu temsilcileri karşıladı.

Erzincan Valiliği’ni ziyaret eden  ve Aydın Doğan Öğrenci Merkezi ve Konferans Salonunun açılış törenine  katılan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Orhan Erdem daha sonra Erzincan Belediyesini ziyaret etti. Belediye Sarayı girişinde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı Osman Alanur ve kurum amirleri  tarafından karşılanan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Orhan Erdem Eroğlu Belediye şeref defterini imzaladı.

Daha sonra başkanlık makamında Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy tarafından belediye çalışmalarını anlatan bir sunum yapıldı.

Ardından Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Orhan Erdem’e Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören kursiyerler tarafından imal edilen işlemeli bakır vazo hediye edildi.

Ziyarette Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Orhan Erdem’e Erzincan İl Millieğitim Müdürü Aziz Gün eşlik etti.