MÜSİAD GENEL BAŞKANI ABDURRAHMAN KAAN’DAN BAŞKAN BAŞSOY’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Müsiad Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’dan Başkan Başsoy’a Ziyaret

305 görüntülenme - Tarih: 18.10.2017    YAZDIR

Erzincan Valisi Ali Arslantaş  ile Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere şehrimizde bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ,MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ,Erzincan Şube Başkanı Murat  Erzincan  Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret ettiler.

Kısa süren sohbetin ardından Bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “MÜSİAD ile çok güzel bir diyalog içersindeyiz. Erzincan´da MÜSİAD Başkanımızın yapmış olduğu çalışmaların her zaman yanındayız. Elimizden geldiği ve gücümüz yettiği kadar her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Amacımız şehrimizi tarım, turizm, sanayi anlamında da iyi noktalara getirmek” dedi.

Başkan Başsoy daha sonra Erzincan Belediyesi ERMEK kurslarında üretilen el işlemeli bakır fincan takımı armağan etti.