ERZİNCAN BELEDİYESİ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

506 görüntülenme - Tarih: 26.05.2017    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından personel motivasyonunu yükselmek ve sosyal bağları güçlendirmek maksadıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı. 14 takımın mücadele ettiği turnuvada Özel Kalem  Mali Hizmetler takımı,  birinci olurken ikinci Fen İşleri Müdürlüğü üçüncü ise Temizlik İşleri Müdürlüğü oldu.

25 Mayıs Perşembe günü kupa törenine katılan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Turnuvamızın kazısız belasız geçmesi bizler için çok önemli. Spor, birliği beraberliği kardeşliği yükseltir. 14 takımın tamamını kutluyorum. Bu turnuvaya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Erzincan Belediyesi olarak tüm branşlarda gerçekleştirilecek bu tür organizasyonlara destek vereceğiz.” dedi.

Başkan Başsoyun konuşmasının ardından birinci ,ikinci ve üçüncü olan  takımlara kuparı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy,Belediye Başkan yardımcıları tarafından verildi.