ERZİNCAN’DA KURUMLAR ARASI FUTBOL MÜSABAKALARI BAŞLADI

Buradasınız: Haberler - Erzincan’da Kurumlar Arası Futbol Müsabakaları Başladı

529 görüntülenme - Tarih: 28.03.2017    YAZDIR

Erzincan’da ASFK tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Müsabakası, Erzincan Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü arasında oynan maç ile başladı.

12 takımın katılımıyla gerçekleştirecek olan turnuvanın başlama vuruşunu Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy yaptı. 27 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilen müsabakanın ardından bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ İlkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz Kurumlar Arası Futbol Turnuvasını bu yılda gerçekleştiriyoruz. Bu tip müsabakalar kurumlar arası diyalogu artırmak futbolu sevdirmek ve dostlukları pekiştirmek adına güzel bir organizasyon oldu. Bu müsabakalara katılan tüm takımlarımızı ve Erzincan Belediyesi futbolcularını kutluyorum. Erzincan Belediyesi olarak yaklaşık iki yıldır tüm branşlarımıza desteğimizi sürdürüyoruz. Kulüplerimizden Türkiye ve Avrupa şampiyonları çıkartıyoruz. Amatör futbol kulübümüzün de güçlenmesi adına arkadaşlarımızla çalışmalara başlayacağız” dedi.