KALKINMA BAKANI LÜTFÜ ELVAN’DAN ERZİNCAN BELEDİYESİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan’dan Erzincan Belediyesine Ziyaret

365 görüntülenme - Tarih: 24.02.2017    YAZDIR

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere şehrimizi ziyaret ede Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan Erzincan Havalimanında, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından karşılandı.

Erzincan Valiliği ve 3. Ordu Komutanlığının ardından Erzincan Belediyesini ziyaret eden Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan’a Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram ile Başbakan Müşaviri Süleyman Karaman eşlik etti.

Belediye Sarayı girişinde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı, Sami Mollaoğulları ve kurum amirleri  tarafından karşılanan Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan Belediye şeref defterini imzaladı.

Daha sonra başkanlık makamında Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy tarafından belediye çalışmalarını anlatan bir sunum yapıldı ve Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören kursiyerler tarafından imal edilen işlemeli bakır tabak hediye edildi.