13 ŞUBAT ETKİNLİKLERİ CİRİT MÜSABAKALARI VE KURTULUŞ YÜRÜYÜŞÜYLE SONLANDI

Buradasınız: Haberler - 13 Şubat Etkinlikleri Cirit Müsabakaları Ve Kurtuluş Yürüyüşüyle Sonlandı

390 görüntülenme - Tarih: 13.02.2017    YAZDIR

13 Şubat Erzincan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yılı etkinlikleri kentte düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında Fatih Mahallesi Cirit Sahasında Cirit Müsabakası Final programı düzenlendi.

Gerçekleştirilen Cirit Müsabakasının final programına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

13 Şubat günü akşam saatlerinde Kurtuluş yürüuüşü düzenlendi. Gerçekleşen yürüyüşe Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye hizmet binası önünden, Erzincan Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanında, sonlandı. Program Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un konuşmasıyla devam etti. Etkinlik, Mehter Takımının gösterilerinin ardından son buldu.