BAŞKAN BAŞSOY’DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy’dan Sanayi Esnafına Ziyaret

458 görüntülenme - Tarih: 23.01.2017    YAZDIR

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyor.

21 Ocak Cumartesi günü Sanayi esnafıyla bir araya gelen Başkan Başsoy’a,  Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı eşlik etti.

Esnafla bir süre sohbet eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Göreve geleli yaklaşık üç yıl oldu. Bu zaman zarfında mesai arkadaşlarımızla birlikte 26 mahallemizin tamamında hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sadece şehir merkezinde toplam 100 Milyon TL. Altyapı çalışmalarımızda sona yaklaştık. Arıtma tesisimizin kapasitesini artırdık. Türkiye’nin en modern atıksu arıtma tesisini inşa ediyoruz. 20km ye yakın kanalizasyon hattı, en az 200 km yakın asfalt,130 km ye yakın kaldırım çalışmasını tamamladık. Şimdi de katlı otopark, Dörtyol yayalaştırma, Kapalı Pazar alanı gibi devasa projelerin startını veriyoruz.”  Dedi.