BAŞKAN BAŞSOY’DAN ANLAMLI ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy’dan Anlamlı Ziyaret

579 görüntülenme - Tarih: 12.12.2016    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy dün İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısı nedeniyle Erzincan İl Emniyet müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek taziyede bulundu.

12 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy ile kısa bir süre sohbet ederek onun nezdinde tüm kolluk kuvvetlerimize başsağlığı dileyen Başkan Başsoy “  Cumartesi günü yaşanan hain terör saldırısı sonucunda yaklaşık 38 şehidimiz var. Yüreğimizin dağlandığı bu olay ne ilk ne de son olacak. Ülkemizin kalkındığı, geliştiği, bir dönemde şer güçler kurdukları oyunu yeniden oynamaya başladılar. Hepimiz bu memleket içi canımızı seve seve feda etmeye hazırız. Atalarımız bu vatanı bizlere emanet etti. Bizlerde çocuklarımıza emanet etmek için gerekli mücadeleyi göstereceğiz. Bu mücadelemizin ön cephesinde askerimiz ve polisimiz bulunuyor. Dünden bugüne kadar bu vatan savunmasında canını hiçe sayarak şehit olan kardeşlerimizin mekânı cennet olsun. Geride bıraktıklarına Allah sabır versin. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Bu güne kadar göstermiş olduğunuz kahramanlıklardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” Dedi.