ERZİNCAN BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Kışa Hazır

540 görüntülenme - Tarih: 01.12.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte yaşanılabilecek sorunları önlemek amacıyla gerekli hazırlıkları tamamladı. Araç filosu güçlendirilirken olası kar ve buzlanma için de gerekli tuz stoğu oluşturuldu.

Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Erzincan Belediyesi olarak kış ayları için gerekli hazırlıkları tamamladık. Araç filomuzu genişlettik. Yaklaşık 100 personel, 15 araç ve yaklaşık 300 tona yakın tuz stoğuyla kış aylarına hazırız. Hemşehrilerimizden isteğimiz zorunlu olmadıkça kendi araçlarını kullanmamaları, toplu taşıma araçlarını kullanmaları ve kendi araçlarını da gelişi güzel yol kenarlarına bırakmamalarıdır. Biz her türlü tedbiri aldık. Umuyoruz ki sorunsuz bir kış geçireceğiz. Mesai arkadaşlarıma çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.