ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Asfalt Kaplama Çalışmaları Bahçelievler Mahallesinde Devam Ediyor

603 görüntülenme - Tarih: 21.11.2016    YAZDIR

Kış ayları gelmeden şehrimizde gerçekleştirdiği tüm çalışmaları tamamlamak isteyen Erzincan Belediyesi, Bahçelievler Mahallesinde asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Yıl içersinde Bahçelievler mahallesinde 1000 ton asfalt kullanarak 13,5 Km yol ağını asfaltlayan Erzincan Belediyesi çalışmalarını 54. Sokakta sürdürüyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Uzun süredir devam eden altyapı çalışmasında sona yaklaştık. Bu mahallede öncelikle kanalizasyon çalışması yürüttük. Bu çalışmayla eş zamanlı olarak havai hatların yeraltına alınmasını sağlıyoruz. Şimdide asfalt kaplama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. İnşallah çok kısa bir sürede bu mahallemizde de çalışmalarımızı tamamlayıp hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız. Bu yıl Bahçelievler mahallesine 20 Milyon TL. yatırım yaptık. İnşallah kış ayları gelmeden çalışmalarımızı tamamlayacağız. Tabi bu süre içerisinde hemşehrilerimiz biraz sıkıntı yaşadı. Sabırlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.