ERZİNCAN BELEDİYESİ BAHAR AYLARI İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI.

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Bahar Ayları İçin Çalışmalara Başladı

600 görüntülenme - Tarih: 16.11.2016    YAZDIR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan seralarda bahar aylarında toprakla buluşturulmak üzere binlerce gül fidesi seralarda toprakla buluşmayı bekliyor. Gerçekleştirdiği çalışmalarla şehrimizi ülkemizin en yeşil kentlerinden biri haline getiren Erzincan Belediyesi önümüzdeki yıl 1 Milyon çiçeği toprakla buluşturacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Şimdiye kadar şehir genelinde binlerce fidan ve yüzbinlerce çiçek fidesi toprakla buluşturuldu. Erzincan Belediyesi olarak kendi bünyemizde oluşturduğumuz Bitki Parkı ile şehrin yeşillendirilmesi için büyük çaba sarf ettik. Serada bulunan bitkilerin düzenleme yapılan bölgelere nakledilmek üzere muhafaza edilmesini sağlıyoruz. Çevreci Belediyecilik çerçevesinde halkımızın da desteğiyle büyük çalışmalara imza attık ve yapılan çalışmalar ile Erzincan’ı dünyanın en yeşil kentlerinden biri haline getirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.