ASFALT, MİMAR SİNAN MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Asfalt, Mimar Sinan Mahallesinde Devam Ediyor

612 görüntülenme - Tarih: 14.11.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi asfalt kaplama çalışmalarına Mimar Sinan mahallesinde devam ediyor.

Şehrimizin birçok bölgesinde çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediyesi altyapı çalışmalarının tamamlandığı Mimar Sinan Mahallesi 1224 sokakta asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

Konu hakkında Erzincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; Çok kısa bir sürede rekor seviyede altyapı, asfalt ve kilit parke kapama çalışması gerçekleştirildiğini ve planlı ve programlı bir şekilde tüm hemşehrilerimize ulaşıldığı belirtildi.

Geçtiğimiz aylarda Mimar Sinan mahallesinin büyük bir bölümünün asfaltlandığı, ancak bu sokakta altyapı çalışmalarının sürdüğü için asfaltlanmadığı, çalışmaların tamamlanmasının akabinde asfalt kaplama çalışmalarına başlanıldığının belirtildiği açıklama da 1224 sokaktaki çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağına dikkat çekildi.