10 KASIM TÖRENLERİ ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNUMUYLA BAŞLADI

Buradasınız: Haberler - 10 Kasım Törenleri Atatürk Anıtına Çelenk Sunumuyla Başladı

642 görüntülenme - Tarih: 10.11.2016    YAZDIR

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. Yılında Erzincan'da düzenlenen törenlerle anıldı.

Atatürk Anıtı önünde başlayan törenlere, Erzincan Valisi Vekili Ahmet Türköz, Erzincan 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon komutanı Tümg. Kemal Başak, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl protokolü daire amirleri, askeri ve sivil erkân, gaziler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Belediye Sarayı Önünde yapılan tören, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saat 9.05 geçe sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

10 Kasım törenleri, müftülük toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan anma programıyla devam etti.