29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI ERZİNCAN'DA TÖRENLERLE BAŞLADI

Buradasınız: Haberler - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Erzincan'da Törenlerle Başladı

880 görüntülenme - Tarih: 28.10.2016    YAZDIR

Cumhuriyetimizin 93 yıldönümü kutlamaları sabah saatlerinde gerçekleştirilen Cumhuriyet koşusuyla başladı. Koşuda dereceye girenlere Erzincan Valisi Ali Arslataş , Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy ve il protokolü tarafından madalyaları  ve hediye verildi.

Daha sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Kemal Başak ,Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve protokol üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan tören Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Kemal Başak ,Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla son buldu

Törende gaziler, askeri ve sivil erkân, öğrenciler ile vatandaşlar da yer aldı.

Cumhuriyet bayramı kutlamaları yarın 29 Ekim resepsiyonu ve resmi geçit törenleri ile devam edecek.