BİNLERCE ÇİÇEK TOPRAKLA BULUŞACAK

Buradasınız: Haberler - Binlerce Çiçek Toprakla Buluşacak

460 görüntülenme - Tarih: 23.09.2016    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Park ve Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Göreve geldiği Günden bugüne kadar daha yeşil ve daha modern şehircilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Başkan Başsoy,"Bu yıl içerisinde binlerce  fidanı toprakla buluşturduk. Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan seralarda şehrin yeşillendirilmesi için ilimizin iklimine uygun fidan ve çiçeklerin yetiştirilmesini sağlıyoruz. Seramızda bulunan fidan ve çiçek fideleri, anında düzenleme yapılan bölgelere nakledilmek üzere uygun koşullarda muhafaza ediliyor. Yıl içerisinde mevsim koşullarına uygun 620 Bin çiçeği toprakla buluşturduk şimdide 30 Bin çiçek toprakla buluşturulmak üzere seralarımızda uygun koşullarda saklıyoruz.” Dedi.