KORE BÜYÜKELÇİSİ CHO YUN-SOO’DAN BAŞKAN BAŞSOY’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Kore Büyükelçisi Cho Yun-soo’dan Başkan Başsoy’a Ziyaret

628 görüntülenme - Tarih: 20.09.2016    YAZDIR

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere şehrimize gelen Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi CHO Yun-Soo Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret etti.

Başkan Başsoy ve CHO Yun-Soo bir süre sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Başsoy “Türkiye ile Kore Cumhuriyeti arasında çok eskiye dayanan bir dostluk ilişkisi bulunuyor. Bu ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Geliş amacının Kore Cumhuriyetini tanıtmak olduğunu belirten Cho Yunsoo da konuşmasında “Geliş amacının Kore Cumhuriyetini tanıtmak olduğun Türkiye, Ankara ve İstanbul'dan ibaret değil. Onların dışında kalan çok önemli şehirler de var. Anadolu’nun diğer şehirlerini de görmeye gidiyorum. Erzincan, güzel bir şehir ve burada sizinle tanışmaktan büyük onur duydum.” Dedi.

Daha sonra Başkan Başsoy günün anısına Erzincan Belediyesi Meslek edindirme kurslarında üretilen bakır işlemeli tabak hediye ederken Büyükelçisi CHO Yun-Soo’ da başkan Başsoy’a bir hediye verdi.