OSMAN PELEN CADDESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Osman Pelen Caddesinde Çalışmalar Devam Ediyor

1917 görüntülenme - Tarih: 09.09.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi kent genelinde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak İnönü Mahallesi Osman Pelen caddesinde yol düzenleme çalışması ile bu alandaki trafik akışının daha sağlıklı hale getirilmesi sağlanacak.

Osman Pelen Caddesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Şehrimizi doğudan batıya bağlayan yaklaşık 4,5 km olan Osman Pelen caddesinde yaptığımız çalışmalarla yol genişliğini 15- 16m reye çıkardık. Şehrimizdeki araç trafiğinin yoğunluğu azaltmaya yönelik gerçekleştirdiğimiz bu tür çalışmalara devam edeceğiz. Ayrıca gerçekleştirmeyi planladığımız 4 yol yayalaştırma projesiyle alternatif caddelerden biri haline gelen bu caddenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.