BAŞKAN BAŞSOY MUHTARLARLA BULUŞTU

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Muhtarlarla Buluştu

1130 görüntülenme - Tarih: 01.09.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesine ait 2016 yılı yatırımları, mahalle muhtarları ile yapılan toplantıda masaya yatırıldı.

Geçen yılın bir değerlendirmesinin de gerçekleştiği toplantıda mahallelerdeki asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

1 Temmuz Perşembe günü gerçekleşen toplantıda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğulları eşlik etti.

Toplantıda bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Erzincan Belediyesi olarak 26 mahallemizde hiçbir mahallenin diğer mahalleden üstünlüğü yoktur. Göreve geldiğimizde altyapısı tamamlanan mahallelerin üstyapı çalışmalarını hızla gerçekleştirdik. Erzincan Belediyesi olarak kaynaklarımızı tasarruflu bir şekilde kullanıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz çalışmaları diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte planlamasını yapıyoruz. Bu nedenle bazı mahallelerde çalışmalarımız gecikiyor. İnşallah en kısa sürede tüm mahallelerde çalışmalarımızı tamamlayacağız.” Dedi.