KALDIRIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Kaldırım Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

1842 görüntülenme - Tarih: 19.08.2016    YAZDIR

Yaz sezonunu yoğun bir çalışma temposuyla geçiren Erzincan Belediyesi, şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmalarını sürdürüyor.

Ana arterlerde başlayan çalışmaların akabinde mahalle aralarındaki sokaklarda da hızla devam ediyor. Mimar Sinan, İzzet Paşa  ve Aslanlı mahallelerinde kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

18 Ağustos Cuma günü Aslanlı Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Çalışmalarımız sene başında planladığımız gibi hızlı bir şekilde devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarda Avrupa’yı ve Türkiye’nin büyük şehirlerini örnek alıyoruz. Kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yıl içerisinde 67 bin ton asfalt kullanarak 40 km yol ve 125 km kaldırım çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz. ” dedi.