KAPLICALAR BÖLGESİNDE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Buradasınız: Haberler - Kaplıcalar Bölgesinde Çevre Düzenleme Çalışmalarına Başlandı

2119 görüntülenme - Tarih: 15.08.2016    YAZDIR

Geçtiğimiz haftalarda yenilenerek hizmete açılan ve hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi gören kaplıcalarda, şimdi de çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Erzincan Belediyesi sosyal tesislerinden olan kaplıcalar bölgesinde öncelikle yol yapım çalışmalarına başlandı.

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Başkan Başsoy  "Belediyemiz sosyal tesislerinden olan kaplıcalarda, çalışmalarımızı tamamladık. Bu bölgede 470 x 380 cm ebatlarında 12 yeni havuz inşa ettik. Ayrıca 33 derece olan su sıcaklığını güneş enerjisi yardımıyla yaklaşık 40 dereceye kadar yükseltiyoruz. Son teknolojinin kullanıldığı havuzlarda ki su, 5 dakikada boşaltılıp doldurulabiliyor.  Havuzların içerisindeki su miktarını da isteğe göre ayarlayabiliyoruz. Hizmete açmış olsak da bu alandaki projelerimiz devam ediyor. Bu bölgede öncelikle yol yapım çalışmalarına başladık. Belediyemize ait sosyal tesislerden olan kaplıcaları şehrimize yakışır bir hale getirmek için çalışmalarımız devam edecek.  Tesislerimiz sabah 9 .00 da açılıp 23.00 da kapanıyor.” Dedi.