MİLLİ EGEMENLİK CADDESİNDE REFÜJLER YENİLENİYOR

Buradasınız: Haberler - Milli Egemenlik Caddesinde Refüjler Yenileniyor

1216 görüntülenme - Tarih: 12.08.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi şehrin vitrini konumundaki refüj ve kavşaklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor. Milli Egemenlik bulvarında bulunan refüjlerde çalışmalara başlayan belediye ekipleri bu alanda bordür yenileme ve otomatik sulama çalışması gerçekleştiriyor.

Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Kentimizin vitrini konumunda ki kavşaklarda peyzaj çalışmaları yürütüyoruz. Bu alanlarda bordür yenileme ve otomatik sulama çalışmalar yürütüyoruz. Daha sonra kendi seralarımızda yetiştirdiğimiz mevsimlik çiçeklerle donatıyoruz. Tabi ki çalışmalarımız bununla sınırlı değil şehrimizde aynı anda birkaç noktada çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle gerçekleştirmeyi planladığımız Vasgirt deresi ve Geçit deresi rekreasyon çalışmalarıyla şehrimizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 4 m2 daha arttırmayı planlıyoruz.”dedi.