BAKAN AKDAĞ’DAN ERZİNCAN BELEDİYESİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Bakan Akdağ’dan Erzincan Belediyesine Ziyaret

675 görüntülenme - Tarih: 05.08.2016    YAZDIR

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere şehrimizde bulunan Sağlık Bakanımız Recep Akdağ Erzincan Valiliği ve 3. Ordu Komutanlığı ziyaretlerinin ardından Erzincan Belediyesini ziyaret etti.

Belediye hizmet binası girişinde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcıları, müdürler ve Zabıta Mangası tarafından karşılanan Sağlık Bakanımız Recep Akdağ daha sonra şeref defterini imzaladı.

Ardından Başkanlık makamına geçen Bakan Akdağ’a Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy tarafından belediye çalışmalarını anlatan brifing sunuldu ve Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören kursiyerler tarafından imal edilen Türk Bayrağı tablosu ile çift başlı kartal işlemeli bakır tabak hediye etti.

Ziyaret esnasında, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram Sağlık Bakanımıza eşlik ettiler.

Bakan Akdağ günün akşamında ise Cumhuriyet Meydanında Milli İrade nöbeti tutan hemşehrilerimizle bir araya gelecek.