DEMOKRASİ NÖBETİNDEN KUTSAL TOPRAKLARA

Buradasınız: Haberler - Demokrasi Nöbetinden Kutsal Topraklara

634 görüntülenme - Tarih: 04.08.2016    YAZDIR

15 Temmuz akşamından bu yana Cumhuriyet meydanında Milli İrade Nöbeti tutan hemşehrilerimiz 3 Ağustos Çarşamba günü de meydanı boş bırakmadı. Gecede Erzincan Belediyesi Mehter Takımının okuduğu marşların ardından  barkovizyonda darbe gecesi görüntüleri ve klipleri yayınlandı.

Daha sonra Erzincan'dan kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getirecek olan 45 hacı adayı dualarla uğurlandı.Milli İrade nöbetlerinin tutulduğu Cumhuriyet Meydanında düzenlenen uğurlama törenine Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Burada bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Demokrasi nöbetlerinin 21. Gününde hac farizasını yerine getirmek için ilk kafileye dahil olan 45 hemşehrimiz kutsal topraklara uğurluyoruz. Yoğunluğun çok olması nedeniyle kısıtlı sayıda hemşehrimze nasip oldu. Onlardan ülkemizin ve milletimizin refahı için dua etmelerini istiyorum.”dedi.