BAYRAKTAROĞLUNDAN BAŞKAN BAŞSOY’ VEDA ZİYARETİ

Buradasınız: Haberler - Bayraktaroğlundan Başkan Başsoy’ Veda Ziyareti

587 görüntülenme - Tarih: 02.08.2016    YAZDIR

3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı iken son YAŞ kararları ile terfi ederek Genelkurmay Personel Başkanlığına atanan Korg. Selçuk Bayraktaroğlu Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'a veda ziyaretinde bulundu.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Korg. Selçuk Bayraktaroğlu’nu Belediye Sarayı girişinde karşıladı. Daha sonra başkanlık makamına geçildi. Burada Korg. Bayraktaroğlu ve Başkan Başsoy bir süre sohbet ettiler. Erzincan'da görev yaptığı süre boyunca verdiği hizmetlerden dolayı ve özellikle 15 Temmuz ve sonrasında Sayın Bayraktaroğlu’nun halkın yanında dimdik ve sapasağlam bir duruş sergilemiş olmasından dolayı Bayraktaroğlu Paşa'ya teşekkür eden Başkan Başsoy, bundan sonraki hayatında mutluluklar diledi.

Başkan Başsoy, Korg. Bayraktaroğluna Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören kursiyerler tarafından imal edilen Türk Bayrağı tablosu hediye etti.