HACI BEKTAŞ VELİ DERNEĞİNDEN BAŞKAN BAŞSOY’A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Hacı Bektaş Veli Derneğinden Başkan Başsoy’a Ziyaret

569 görüntülenme - Tarih: 29.07.2016    YAZDIR

Erzincan Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Sadık Düzgün ve dernek yöneticileri Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret etti. 29 Temmuz Cuma günü gerçekleşen ziyarette bir açıklama Yapan sadık Düzgün “Vakıf olarak milletimizin ve devletimizin her zaman yanındayız. Demokrasiden asla taviz vermeyeceğiz. 15 Temmuz günü milletin iradesine karşı gerçekleştirilen darbe girişimini kınıyoruz.”dedi.

Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Sadık Düzgün ve dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Başsoy “ Bizler aynı topraklarda barış ve kardeşlik içerisinde yaşıyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceğini hep birlikte inşa etmedeki kararlılığımızı daima muhafaza edeceğiz. Milletimiz, demokrasiye olan bağlılığını, 15 Temmuz gecesi emsali görülmemiş bir şekilde tüm dünyaya gösterdi.Ülkemizin geleceğini karartmayı amaçlayan darbe girişimine karşı tüm benliğiyle ayağa kalkarak demokrasiye olan bağlılığını yüksek sesle haykıran milletimize ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum." Dedi.