KALDIRIM ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Buradasınız: Haberler - Kaldırım Çalışmaları Hız Kesmiyor

647 görüntülenme - Tarih: 28.07.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi şehrimizi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ana arterlerde başlayan çalışmaların akabinde mahalle aralarındaki sokaklarda da hızla devam ediyor

Mimar Sinan ve İzzet Paşa mahallelerinde yoğun bir şekilde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Şehrimizi daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent haline getirebilmek için çalıştıklarını belirtti.

Başsoy sözlerini şöyle sürdürdü “Kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimiz aynı anda Mimar Sinan, İzzet Paşa ve Karaağaç mahallerinde aralıksızlık çalışıyor. Yıl içerisinde 67 bin ton asfalt kullanarak 40 km yol ve 125 km kaldırım çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz. ” dedi.