ERZİNCAN BELEDİYESİ DEMOKRASİ NÖBETİ TUTANLAR İÇİN TÜM İMKANLARINI SEFERBER ETTİ

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Demokrasi Nöbeti Tutanlar İçin Tüm İmkanlarını Seferber Etti

1386 görüntülenme - Tarih: 19.07.2016    YAZDIR

Darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın talimatlarıyla demokrasiye destek veren hemşehrilerimiz Cumhuriyet meydanında sabahlıyor.

15 Temmuz Cuma akşamından başlayan Demokrasi Mitinglerine Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut ve il protokolü her akşam ziyaret ediyor.

18 Temmuz Pazartesi günü akşam saatlerinde alanı ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Ülkemiz üzerinde oynanan büyük oyunu siz kıymetli hemşehrilerimizin desteğiyle bertaraf ettik. Milletin iradesine karşı çıkanlar bilmelidirler ki bizler Ak Partilisiyle Milliyetçi Hareket Partisilisiyle sağcısıyla, solcusuyla Türküyle Kürdüyle Lazıyla bölünmez bir bütünün parçalarıyız ve demokrasiden asla vazgeçmeyeceğiz. Egemenlik milletindir ve millet, iradesine her zaman sahip çıkacaktır” dedi.

Alanda hemşehrilerimizin her türlü ihtiyacını karşılama imkanı sunan Erzincan Belediyesi, ayrıca dev bir ekran kurarak hemşehrilerimizin gündemi de takip edebilmelerini sağlıyor. Belediye, ücretsiz otobüs imkanı ile  gece sıcak çorba ikramı sunarken cep telefon şarj istasyonu, bebek bakım odası, ücretsiz tuvaletler,
su ve çay dağıtım noktaları ile  koordinasyon merkezi dün itibarı ile hizmete girdi.