KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

1268 görüntülenme - Tarih: 12.07.2016    YAZDIR

Ramazan Bayramı tatilinin ardından çalışmalarına hız veren Erzincan Belediyesi, İnönü Mahallesi 3. ve 5. Sokaklarda kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Burada ki çalışmaların tamamlanmasının akabinde, Milli Egemenlik Bulvarı üzerinde bulunan refüjde yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek.

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Şehrimizi daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent haline getirebilmek için çalışıyoruz. Bayram tatilinin ardından çalışmalara hızlı bir şekilde başladık. İnönü Mahallesi Merkez Çarşısı 3. ve 5. Sokaklarda gerçekleştirdiğimiz kaldırım çalışmasının akabinde, Milli Egemenlik Bulvarında refüj yenileme çalışması gerçekleştireceğiz. 2016 yılında İnönü, Aslanlı, Kazım Karabekir, Cumhuriyet, Başbağlar, Yunus Emre, Gülabibey, Mimar Sinan, İzzet Paşa ve Bahçelievler mahalleleri ile bazı bulvar ve caddelerde yaklaşık 67 bin ton asfalt kullanarak 40 km yol ve 125 km kaldırım çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz. 2016 yılı sonunda asfalt ve kaldırım problemini ortadan kaldıracağız” dedi.