BELEDİYE RAMAZAN AYINDA GECE ÇALIŞIYOR

Buradasınız: Haberler - Belediye Ramazan Ayında Gece Çalışıyor

2015 görüntülenme - Tarih: 28.06.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bitki Parkında
yetiştirilen çiçekler, kent merkezinde bulanan parklar, kaldırım ve refüjlere dikiliyor.
Yaptığı yeşillendirme ve park alanı çalışmaları ile örnek olmaya devam eden
Erzincan Belediyesi, her geçen yıl hizmet çıtasını biraz daha yükseltiyor.
Erzincan Belediyesi bu yıl kent genelinde 1 milyon adet çiçek fidesi dikimi gerçekleştirmeyi hedefliyor. Çalışmalar ramazan ayı ve hava sıcaklıklarından dolayı geceleri yapılıyor.

Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Şu ana şehir genelinde yüz binlerce çiçek fidesi toprakla buluşturuldu. Bu rakam artarak devam edecek. Hedefimiz yılsonuna kadar 1 Milyon çiçeği toprakla buluşturmak. Kendi seralarımızda ürettiğimiz çiçeklerle şehrimizi donatarak şehrimizi ülkemizin yeşil kentlerinden biri haline getireceğiz. Ramazan ayı olması ve havaların sıcak olması münasebetiyle çalışmalarımızı geceleri sürdürüyoruz. Ramazan ayının sonuna kadar ekiplerimiz bu şekilde çalışacak. Daha sonra rutin çalışma programına dönecekler” dedi.