BAŞSOY: BİZLER İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİYORUZ

Buradasınız: Haberler - Başsoy: Bizler İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın Anlayışıyla Hareket Ediyoruz

1357 görüntülenme - Tarih: 20.06.2016    YAZDIR

Her akşam farklı bir etkinliğin düzenlendiği Ramazan Akşamları programlarda  18 Haziran Cumartesi günü Erzincan Belediyesi Mehter Takımı okudu birbirinden güzel türküler ve marşlarla hemşehrilerimizi coşturdu. Belediye Kültür Evi arkasında düzenlenen programın izleyicileri arasında, Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’da bulunuyordu.

Burada bir konuşma yapan Başkan Başsoy “Bizler insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hareket ediyoruz. Sizlerin güvenini boşa çıkarmamak için bu can bu tende olduğu müddetçe hizmet etmeye devam edeceğiz. Talepleriniz doğrultusunda hizmet ediyoruz. Dolu dolu bir ramazan geçirmeniz için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise “ Ben bu akşamları sizlere ve bizlere hazırlayan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.