RAMAZAN AKŞAMLARI DOLU DOLU GEÇİYOR

Buradasınız: Haberler - Ramazan Akşamları Dolu Dolu Geçiyor

1922 görüntülenme - Tarih: 15.06.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Ramazan Akşamları programı, çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Kültür Evi arkasında düzenlenen programlar hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor. Her akşam farklı bir etkinliğin düzenlendiği programlarda 14 Haziran Salı günü Mehmet Kemiksiz ve ekibinin okuduğu ilahilerle izleyiciler manevi iklimlere götürülürken herkes huzur dolu bir ramazan gecesi yaşadı.

Daha sonra bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Erzincan’ın İftar programları bir başka gece etkinlikleri bir başka. Sizlerin bu güzel ramazan ayını doya doya geçirmeniz için Türkiye’nin her tarafından birçok ekibi sizlerle buluşturuyoruz. Bu gün de Mehmet Kemiksiz ve ekibi sizlerle birlikte. Yine biliyorsunuz 3 senedir 30 gün boyunca iftar programları düzenliyoruz. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı bu programlarımızı bu sene Atatürk Parkında gerçekleştiriyoruz. Ramazana ulaştık inşallah bayrama da ulaşırız. Bizler bu şehirde birlik beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberliğin ülkemizin her köşesinde olması için dua ediyoruz” dedi.