ÂNI YAKALADILAR

Buradasınız: Haberler - Ânı Yakaladılar

1071 görüntülenme - Tarih: 07.06.2016    YAZDIR

Erzincan Belediyesi’nin, Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda Projesi kapsamında hazırladığı Fotoğrafçılık Eğitimleri ilk meyvesini verdi. Proje kapsamında eğitim alan 30 genç, çektikleri fotoğrafları Erzincan Park Alışveriş Merkezi içerisinde 3 gün süreyle sergilediler. 60’a yakın Erzincan Fotoğrafının yer aldığı ERZİN-CAM FOTOĞRAF SERGİSİ’nde kursiyerler Başarı Sertifikalarını ve Teşekkür Plaketlerini aldılar.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Başarı da başarısızlık da insanlara parmakları kadar yakın. Projemiz, SODES Projeleri kapsamında Erzincan Valiliği ile beraber hazırlanıp yürütülen bir Sosyal Destek Projesidir” dedi.

3 gün içerisinde yüzlerce kişinin ziyaret ettiği sergi, yeni kurs kayıtlarının alınması ve anı fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.